PDF GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània: De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)

GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània: De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)

GR® 92 Senders de Catalunya

GR ® 92 Etapa 1 . 9,82 km; Portbou Llançà (port) La primera etapa del GR 92 ens porta des de la vila de Portbou fins a Llançà. Creuarem la Serra de l'Albera amb unes vistes espectaculars d'aquest primer tram de la Costa Brava.

Llistat de GR® Senders de Catalunya

GR ® 3 Sender central de Catalunya. ... Camí del Nord o del Canigó. 201.77 Km; Aquest sender recupera el traçat que seguiren milers d'exiliats entre el gener i febrer de 1939, fugint cap a França pel coll de Malrem. Alhora recupera els camins que varen servir de pas per a molts oficis: minaires, [...] GR ® 92 Sender de la Mediterrània.

GR 92: Sender de la Mediterrània Catalunya com

Del Cap de Creus a la Serra del Montsià, el GR 92 ressegueix tots els blaus i l'essència de la Mediterrània a Catalunya. El GR 92 és un dels grans senders del país, ja que travessa Catalunya de nord a sud pel vessant mediterrani, tan a prop del mar com és possible.. Al llarg dels seus 583 quilòmetres de recorregut principal i dels gairebé 150 quilòmetres de variants, recorre totes les ...

GR 92 Nord Catalunya Sender de la Mediterrània

El GR 92 Nord és una travessa que s’estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l’itinerari.

GR 92 Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El GR 92 o sender del Mediterrani és un sender de gran recorregut.Passa per Catalunya, el País Valencià, Múrcia i continua per Andalusia.Forma part del sender europeu E 10 (mar Bàltic Mediterrani).. Es diu així perquè el tram català havia d'estar acabat l'any 1992, pels Jocs Olímpics de Barcelona.

Kindle GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània: De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)

  • PDF: A semente do caos (As crônicas de Erys Livro 1)

  • PDF" Quanto sabes de... Atletismo (Carreiras)

  • PDF; A placenta e o caixão
  • 0 Response to "PDF GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània: De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel